Rólunk
Kollégáim és a magam nevében köszöntöm Önt a Szinkron Autós - Motoros Iskola honlapján!

Iskolánk több mint két évtizede foglalkozik gépjárművezető-képzéssel. Rendszeresen indítunk gyorsított és hétvégi tanfolyamokat segédmotorkerékpár, motorkerékpár és személygépkocsi kategóriában, valamint vállaljuk jogosítvánnyal rendelkező tanulók továbbképzését. Tanfolyamunk célja, hogy olyan gépjárművezetővé képezzük, aki képes önállóan, biztonságosan és kulturáltan közlekedni. Az eredményesség érdekében az elméleti oktatást kis és közepes létszámú tanulói csoportokban folytatjuk. A tanulók számára hangulatos, családias jellegű tantermet alakítottunk ki, amelyben az oktatáshoz szükséges valamennyi szemléltető eszköz megtalálható. Iskolánkban korszerű, számítógépes vizsgára felkészítés folyik.
Tanulóink számára munkaidőben ingyenes gyakorlást biztosítunk, a sikeres vizsgára való felkészülés érdekében. Mindez biztosítja az alapos tudás elsajátítását, melyet a visszajelzések és a vizsgaeredmények is igazolnak. A színvonalas képzés érdekében, a gyakorlati vezetést oktató kollégáink a szakmában több éve, évtizede eredményesen dolgozó szakemberek, akik rugalmasan alkalmazkodnak az egyéni igényekhez a helyszín és az időpont kiválasztásától kezdve a türelmes, empatikus tanításig.
Gépjármű parkunk korszerű oktató járművekből áll, mert ez is a sikeres felkészülés egyik záloga.
Az integrált képzés és az esélyegyenlőség feltételeit biztosítva lehetőséget nyújtunk mozgáskorlátozottak oktatására, akik közül többen már jogosítványt szereztek nálunk. Köszönettel tartozunk azoknak a tanulóknak, akik az elmúlt években bennünket választottak.

A továbbiakban még nagyobb energiával dolgozunk azon, hogy minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki a tanulni vágyókat.

Sikeres tanulást, balesetmentes közlekedést kívánok!
Pausz Béla, Iskolavezető
2013 | Szinkron Autós-Motoros Iskola
Telefon: 06-20-956-7805
E:mail: szinkronautosiskola@gmail.com
Készítette: